Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?
Telefonska številka
+ 386 (0)1 620 77 25
iiyama

Zaslon na dotik: iiyama ProLite TH6567MIS-B1AG


iiyama ProLite TH6567MIS-B1AG
iiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AG
 • Kategorija:
  zasloni na dotik
 • Tehnologija:
  LED LCD
 • Tehnologija dotika:
  Infrared
 • Število točk dotika:
  10
Cena:
2.945,20
(2.414,10 € brez DDV)

iiyama ProLite TH6567MIS-B1AG je profesionalni LED LCD zaslon na dotik z diagonalo 65''. Osnovna ločljivost Full HD (1920 x 1080) zagotavlja kakovosten prikaz slike, odlično svetilnost 350 cd/m2 ponuja dobro vidljivost tudi v svetlejših prostorih, kontrastno razmerje 1400 : 1 pa omogoča odlično barvno globino in podrobnost temnejših slik z izjemno natančnostjo. Z vgrajenim senzorjem ambientalne svetlobe ponuja optimalno kakovost slike in izjemno učinkovitost pri varčevanju z energijo. Zaslon je prevlečen z Anti Glare slojem, ki odpravlja težave z odsevi in odboji zunanjih virov svetlobe, ki vplivajo na ostrino, kontrast in reprodukcijo barv.

Z vključitvijo nove infrardeče tehnologije z desetimi točkami dotika skupaj z vrhunskim IPS panelom zaslon ponuja optimalno zmogljivost za resnično večuporabniško interaktivno izkušnjo. Infrardeča tehnologija na dotik se ne stara in ne podleže vplivom temperature, zato je zanesljiva in natančna. Pri dotiku pritisk ni potreben, dotik se lahko izvede z roko ali s katerimkoli Stylus pisalom. Ko je infrardeča svetloba prekinjena s prstom ali s pisalom je dotik zaznan z veliko natančnostjo. Infrardeča tehnologija zagotavlja odlično kakovost slike ter zanesljivost pri delu. Deset točkovni dotik je podprt v operacijskih sistemih Windows 7/8 in 10, eno točkovni dotik pa je podprt v Windows Vista/XP ter v operacijskem sistemu Linux ter Mac OS X. Zaslon na dotik je opremljen s 3 mm kaljenim steklom, kar zagotavlja vzdržljivost in delovanje kljub možnim poškodbam.

ProLite TH6567MIS-B1AG vas bo navdušil z LED osvetlitvijo zaslona, ki zagotavlja manjšo porabo energije, bolj učinkovito delovanje ter daljšo življenjsko dobo. LED tehnologija je sinonim za obstojno in stabilno osvetlitev ter odličen prikaz barv. Uporaba LED diod tudi bistveno zmanjša količino emisij CO2 v okolje in s tem zagotavlja okolju prijazen izdelek.

Zaslon je izdelan iz kakovostnih profesionalnih delov, zato se ponaša z vzdržljivo in profesionalno obliko ter s polno kovinsko konstrukcijo. Zasnova brez ventilatorja odpravlja hrup in zmanjšuje zaprašenost notranjosti zaslona.

Vgrajen IPS panel zagotavlja dosledno barvno reprodukcijo s širokim vidnim kotom in visoko kontrastno razmerje. Zaslon odlikuje odličen kot gledanja 176°/176° ter odzivni čas 6 ms, ki omogoča tekoč in nemoten prikaz visoko dinamičnega videa brez motečih artefaktov ali podvojene slike (ghosting). Za povezljivost z računalniki, predvajalniki ter drugimi napravami so na voljo DVI-D, HDMI in VGA priključki. Priročna je tudi mrežna funkcija za kontrolo in nadzor, ki omogoča oddaljeno upravljanje zaslona. Za še boljšo povezljivost in predvajanje vsebin je na voljo vgrajen medijski predvajalnik z notranjim spominom. Preprosto vklopite USB ključek v USB priklop in predvajajte prezentacije, video posnetke in ostale vsebine. V poslušanju glasbe in drugih vsebin boste lahko uživali s pomočjo dveh vgrajenih 10 W zvočnikov. Za še boljšo avdio izkušnjo pa so na voljo tudi priključki za priklopitev dodatnega ozvočenja.

Tudi namestitev je izjemno preprosta, saj je TH6567MIS-B1AG certificiran in popolnoma združljiv z operacijskima sistemoma Microsoft Windows in Apple OS X. Zaslon preprosto priključite na računalnik in operacijski sistem ga bo samodejno zaznal brez dodatnega nastavljanja.

Profesionalni zaslon iiyama ProLite TH6567MIS-B1AG se ponaša z LED tehnologijo, ki ponuja stroškovno učinkovitost in okolju prijazno uporabo. Primeren je za vsakodnevno 24 urno neprekinjeno delovanje, zato ga lahko uporabite v različnih aplikacijah. Zaradi svoje funkcionalne in stilske zasnove bo zagotovo navdušil vse uporabnike, ki zahtevajo odlično sliko, kakovost in zanesljivost.

Zaslon na dotik iiyama ProLite TH6567MIS-B1AG ima integrirano interaktivno programsko opremo EasiNote, ki zaslon spremeni v odlično orodje z »Whiteboard« funkcionalnost, hkrati pa omogoča shranjevanje in predvajanje iz internega spomina ali USB ključka.

Programska oprema EasiNote vključuje sledeče aplikacije: Note - za pisanje, Finder - za iskanje in prikazovanje datotek, Browser - za brskanje po spletu, PIP - za prikaz dveh virov hkrati ter nastavitve in ostale aplikacije.

Z odlično podporo za predvajanje vsebin TH6567MIS-B1AG sprejema sledeče oblike in formate datotek:

 • Office: PPT, Word, Excel, PDF (Open the file by using the WPS Office)
 • Note: Easi Note files, screenshot
 • Video: .avi .asf .wmv .m2t .mts .ts .mpg .m2p .mp3 .vob .mkv .divx .xvid .mov .rmvb .rv .3gp .pmp .tp .trp .rm .webm .m2ts .ssif .mpeg .mpe .m3u
 • Picture: .jpg .jpeg .png .bmp .gif
 • Audio: .mp3 .wma .aac .ogg .pcm .ac3 .ec3 .dtshd .ra .wav .cd .amr .mp2 .ape .dts .flac .midi .mid
   

Profesionalni Full HD zasloni na dotik iiyama ponujajo multi-touch izkušnjo, bogate funkcije in robustno zasnovo, na voljo so v različnih velikostih (42'', 46'', 55'' in 65''). Zasloni ponujajo izjemno zmogljivost za uporabo v izobraževalnih ustanovah, ustanovah za usposabljanje, podjetjih in drugje. Z vključitvijo najnovejše AMVA3 ali IPS tehnologije panela zasloni zagotavljajo visoko svetilnost, izjemno barvno jasnost in odlično gledanje iz vseh kotov. Različne funkcionalnosti vključujejo tudi PIP in PBR, ki sta idealni za video konferenco ali predvajanje vsebin iz več virov hkrati. Senzor ambientalne svetlobe zagotavlja optimalno kakovost slike in izjemno učinkovitost pri varčevanju z energijo. Navpična (portrait) ali vodoravna (landscape) postavitev omogoča namestitev zaslona za zahtevno uporabo, kar omogoča resničen in udaren vpliv v interaktivnem digitalnem oglaševanju. Zasloni na dotik iiyama z možnostjo dotika več posameznih točk hkrati bodo ustrezali širokemu spektru uporabe vključno z javnim oglaševanjem, trgovino na drobno, razstavami, sejmi, konferenčnimi dvoranami, kontrolnimi sobami in proizvodnimi objekti. Vsekakor so odlična izbira za zahtevne uporabnike saj ponujajo vrhunske funkcije, preprosto uporabo in stilsko zasnovo.

 • Kategorija:
  zasloni na dotik
 • Tehnologija:
  LED LCD
 • Tehnologija dotika:
  Infrared
 • Število točk dotika:
  10
 • Diagonala zaslona:
  65"
 • Svetilnost:
  350 cd/m2
 • Osnovna ločljivost:
  1920 x 1080 Full HD
 • Kontrast:
  1400 : 1
 • Format slike:
  16 : 9
 • Vidni kot (H/V):
  176°/176°
 • Vhodni priključki:
  1 x DVI-D
  4 x HDMI (MHL)
  3 x 15-pin VGA
  3 x Stereo Mini Jack
  1 x RJ-45
  1 x RS-232C
  2 x USB
 • Izhodni priključki:
  1 x 15-pin VGA
  1 x Stereo Mini Jack
  1 x RJ-45
  1 x RS-232C
 • Zvok:
  2 x 10 W
 • Teža:
  43 kg
 • Dimenzije:
  1521,5 x 897,5 x 99 mm
 • Garancija:
  3 leta
  5 let (izobraževalne ustanove)
 • Posebnosti:
  glej specifikacije
iiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AGiiyama ProLite TH6567MIS-B1AG

Financiranje za pravne osebe GRENKE

Za pravne osebe je na voljo financiranje na obroke v vrednosti od 500 € navzgor. Možnost krovne pogodbe. Odobritev v roku 24 ur.

Plačilo na 24 obrokov Diners Club

Nudimo Vam plačilo na 24 obrokov s kartico Diners Club.

Popolna zaščita za vašo varnost

Podaljšajte garancijo naprave na 3 ali 5 let! Bodite brez skrbi pri uporabi svojega novega projektorja, zaslona ali druge naprave.

Brezplačna dostava

Nudimo brezplačno dostavo za skoraj vso opremo.
 

Sporočite kaj Vas zanima,

preko obrazca oddajte povpraševanje in sporočite kateri izdelek Vas zanima. Poslali Vam bomo ponudbo s podrobno specifikacijo, ki Vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah za nakup.

Obrazec:

Napaka pri vnosu podatkov.

Povpraševanje za izdelek: |

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

Sporočite kaj Vas zanima,

preko obrazca oddajte povpraševanje in sporočite kateri izdelek Vas zanima. Poslali Vam bomo ponudbo s podrobno specifikacijo, ki Vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah za nakup.

Obrazec:

Napaka pri vnosu podatkov.
Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.