Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?
Telefonska številka
+ 386 (0)1 620 77 25
Datapath

Video Wall kontroler: Datapath VSN1170-RPSU/8GB


Datapath VSN1170-RPSU/8GB
Datapath VSN1170-RPSU/8GBDatapath VSN1170-RPSU/8GBDatapath VSN1170-RPSU/8GB
 • Kategorija:
  Video Wall kontrolerji
 • Matična plošča:
  Portwell ROBO8112 Q87
 • Procesor:
  Intel® Core i7 4770s; Clock speed 3.1 GHz; Cache 8MB
 • Pomnilnik:
  8 GB
Za ceno pokličite
+386 (0)1 620 77 25

Datapath VSN1170-RPSU/8GB je zmogljiv Video Wall kontroler, ki je zasnovan za velike video zidove in nadzorne prostore. Primeren je za centralna središča, vojaške objekte, procesne kontrolne centre, sejne sobe, velike učilnice in bolnišnice. Datapath VSN1170 ponuja popolno ravnovesje med video zajemom in prikazom slike. Zagotavlja popolno združljivost z bogatim naborom kartic za zajem videa Datapath in grafičnih kartic Datapath Image.

Video Wall kontroler VSN1170 je zasnovan, razvit in optimiziran za zagotavljanje avdio video zajema “Ultra High Definition”, vključno z zajemom več neodvisnih virov ter hkrati za prikazovanje le teh na celotnem video zidu.

Datapath VSN1170 je industrijski PC računalnik, ki vsebuje hrbtno ploščo PCIe s kar 11 vodili. Z implementacijo tehnologije “Switched fabric” je 11 PCIe x8 vodil fizično združenih z x16 konektorji, vsako vodilo pa zagotavlja do 8 GB/s dvosmerne pasovne širine.

Visoko zmogljiv Video Wall kontroler VSN1170 vključuje notranja vodila SBC4, računalnik “single board”, ki za procesiranje uporablja procesor Inter Core i7, pomnilnik s 16GB DDR spomina in integrirano grafično kartico za priklop dodatnega monitorja. S fleksibilnostjo tehnologije Express11-G3 omogoča zvezdno ureditev več hrbtnih plošč, kar zagotavlja nadgradljivost sistema VSN1170 z dodatnimi hrbtnimi ploščami. Video Wall kontroler Datapath VSN1170 je zmogljiva rešitev, ki ponuja združljivost z opcijskimi enotami “Expansion chassis” VSN1100X-RPSU, ki vsebujejo dodatno PCIe hrbtno ploščo z 11 PCIe vodil.
V hrbtno ploščo Video Wall kontrolerja VSN1170 ali enote VSN1100X lahko glede na potrebe vgradite poljubne kombinacije video kartic za zajem videa ali pa grafičnih kartic in tako zagotovite pravo številko izhodnih in vhodnih priključkov.


Za vgradnjo so na voljo:

Video kartice za zajem videa Datapath:
http://www.teksel.si/sl/produkti/profesionalni-video/video-kartice?from=1&brand=Datapath
http://datapath.co.uk/video-capture-cards

Grafične kartice Datapath:
http://www.teksel.si/sl/produkti/profesionalni-video/graficne-kartice?from=1&brand=Datapath
http://datapath.co.uk/graphic-cards-products

Datapath SQX dekodirne in kodirne IP kartice:
http://datapath.co.uk/sqx-products


Video Wall kontroler Datapath VSN1170 se lahko uporabi s programsko opremo Datapath za menedžiranje video zidov Wall Control, ki omogoča preprosto upravljanje s celotno video steno. Programska oprema Datapath Wall Control omogoča nadzor ločljivosti vhodnih signalov, prilagajanje prikaza zajete video slike, izrez zajete slike, določanje hitrosti osveževanja in nastavitev položajev video virov kjerkoli na velikem video zidu.

Datapath VSN1170 Video Wall kontroler je bil zasnovan za uporabo v zahtevnih aplikacijah in okoljih, kot so kontrolne in nadzorne sobe ter kontrolni centri. Vsaka vgrajena komponenta v kontrolerju VSN1170 je temeljito preizkušena s strani inženirskega osebja Datapath in zagotavlja visoko raven zanesljivosti in učinkovitosti. Datapath ponuja tudi prednameščeno programsko opremo Wall Monitor, ki spremlja temperaturo sistema in vključuje alarmne mehanizme, ki opozarjajo operaterje, če njihov Video Wall sistem začne delovati izven običajnih parametrov.

Video Wall kontrolerji priznanega proizvajalca Datapath so zelo kakovostni sistemi za poganjanje video zidov in so sposobni vključevati in združevati veliko število podatkovnih in video virov na enem samem velikem video zidu. Proizvajalec Datapath ponuja celovite rešitve, podsisteme in komponente za vse Video Wall potrebe.
Video Wall kontrolerji Datapath so industrijski PC računalniki, ki jih lahko uporabimo na različnih področjih, kot so prometno nadzorni centri, telekom centri, storitvena podjetja, varnostna podjetja in v zabavni industriji.
Datapath Video Wall kontrolerji tako nudijo neprekosljivo razširljivost in fleksibilne možnosti izgradnje zelo kakovostnih sistemov za poganjanje video zidov z odlično izbiro video kartic za zajem videa, grafičnih kartic ter dekodirnih in kodirnih IP kartic.

 • Kategorija:
  Video Wall kontrolerji
 • Matična plošča:
  Portwell ROBO8112 Q87
 • Procesor:
  Intel® Core i7 4770s
  Clock speed 3.1 GHz
  Cache 8MB
 • Pomnilnik:
  8 GB
 • Mrežna kartica:
  Dual 10Base-T/ 100Base-TX/ 1000 BaseT
 • Integrirana grafična:
  DVI
 • Trdi disk:
  2 x Western Digital RED 750GB
  Enterprise Grade
  RAID 1 configured
 • Priključki:
  2 x USB 3.0 (back panel)
  6 x USB 2.0 (2 front
  2 back
  2 internal)
 • PCI Express reže:
  11 x PCIe
  11 slot x8 - 8GB/s uplink and downlink
 • Glasnost:
  48.6dB (A) up to 67.9dB (A)
 • Napajalnik:
  800 Watt RPSU
  Dual Redundant
 • Dimenzije:
  500 x 175 x 482,1 mm
 • Teža:
  19-25 kg
 • Operacijski sistemi:
  Windows 7 Ultimate 64 bit
 • Garancija:
  3 leta
 • Priloženo:
  napajalni kabel
  tipkovnica
  navodila za uporabo
  CD z gonilniki
 • Opcijski dodatki:
  SSD disk
  Datapath ImageDP4 (grafična kartica)
  Datapath Vision (kartice za zajem)
  Datapath Vision AV (kartice za zajem)
  Datapath Vision SC (kartice za zajem)
 • Posebnosti:
  glej specifikacije
Datapath VSN1170-RPSU/8GBDatapath VSN1170-RPSU/8GBDatapath VSN1170-RPSU/8GBDatapath VSN1170-RPSU/8GBDatapath VSN1170-RPSU/8GBDatapath VSN1170-RPSU/8GBDatapath VSN1170-RPSU/8GBDatapath VSN1170-RPSU/8GBDatapath VSN1170-RPSU/8GB

Financiranje za pravne osebe GRENKE

Za pravne osebe je na voljo financiranje na obroke v vrednosti od 500 € navzgor. Možnost krovne pogodbe. Odobritev v roku 24 ur.

Plačilo na 24 obrokov Diners Club

Nudimo Vam plačilo na 24 obrokov s kartico Diners Club.

Popolna zaščita za vašo varnost

Podaljšajte garancijo naprave na 3 ali 5 let! Bodite brez skrbi pri uporabi svojega novega projektorja, zaslona ali druge naprave.

Brezplačna dostava

Nudimo brezplačno dostavo za skoraj vso opremo.
 

Sporočite kaj Vas zanima,

preko obrazca oddajte povpraševanje in sporočite kateri izdelek Vas zanima. Poslali Vam bomo ponudbo s podrobno specifikacijo, ki Vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah za nakup.

Obrazec:

Napaka pri vnosu podatkov.

Povpraševanje za izdelek: |

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

Sporočite kaj Vas zanima,

preko obrazca oddajte povpraševanje in sporočite kateri izdelek Vas zanima. Poslali Vam bomo ponudbo s podrobno specifikacijo, ki Vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah za nakup.

Obrazec:

Napaka pri vnosu podatkov.
Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.