Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?
Telefonska številka
+ 386 (0)1 620 77 25
Hitachi

Interaktivni projektor za kratke razdalje: Hitachi CP-TW3005


Hitachi CP-TW3005
Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005
 • Kategorija:
  interaktivni projektorji
 • Tehnologija:
  LCD
 • Svetilnost:
  3300 ANSI lumnov
 • Svetilnost (eko način):
  2244 ANSI lumnov
Cena:
1.438,38
(1.179,00 € brez DDV)

Projektor Hitachi CP-TW3005 je LCD projektor za izjemno kratke razdalje z vgrajeno interaktivno funkcijo. Z osnovno ločljivostjo WXGA (1280 x 800), s svetilnostjo 3300 lumnov in z odličnim kontrastnim razmerjem 10000 : 1 zagotavlja svetlo in kontrastno projekcijo. Uporabite ga lahko povsod, kjer potrebujete veliko sliko iz izjemno kratke razdalje. Diagonalo slike 2 m projicira iz oddaljenosti le 26 cm od projekcijske površine. S priloženim zidnim nosilcem in opcijskim namiznim kompletom lahko projicirate na katerokoli obstoječo tablo, steno ali mizo. Navdušil vas bo s tehnologijo Accentualizer, to je napredna tehnologija za obdelavo slik, ki zagotavlja jasno projekcijo tudi v svetlejših prostorih. Natančno in jasno sliko dosega z izboljšanjem ostrine, senc in sijaja. Izjemna tehnologija ImageCare™ pa združuje več naprednih funkcij za upravljanje z žarnico s katerimi zmanjša porabo energije, izboljša kontrastno razmerje in podaljša življenjsko dobo žarnice.

Odlikuje ga tehnologija HD Ready za prikaz HD vsebin, motoriziran fokus, navpični in vodoravni trapezni popravek slike, možnost prezentacije brez PC-ja, funkcija hitrega vklopa in izklopa ter mrežna funkcija za kontrolo, nadzor in predvajanje vsebin. Na voljo je tudi simulacijski način DICOM, ki omogoča detajlno pregledovanje rentgenskih posnetkov. Vgrajene varnostne funkcije z zaščito z geslom preprečujejo možnost kraje in nepooblaščeno uporabo projektorja, zapora tipkovnice pa preprečuje nepooblaščene prilagoditve in zagotavlja, da se projektor upravlja samo z daljinskim upravljalnikom. Dolga življenjska doba žarnice (do 4000 ur) in hibridnega filtra (do 4000 ur) zagotavljata zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo projektorja.

Tehnologija ImageCare™ združuje optimalno zmogljivost slike in maksimalno varčevanje z energije. Vgrajena je za izboljšanje že obstoječih Eco značilnosti. Način varčevanja (Saver Mode) zmanjša moč žarnice za do 70 % v primerjavi z običajnim načinom (Normal Mode) in tako prispeva k varčevanju z energijo. Ko je izbran inteligenten Eco način (Intelligent Eco Mode) se moč žarnice prilagaja glede na svetlost zaslona. Moč žarnice se zmanjša, ko je slika temna in poveča, ko je slika svetla. Z uporabo tega načina se povečuje kontrastno razmerje projektorja in zmanjšuje poraba električne energije. Hibridni filter Hitachi zahteva minimalno vzdrževanje in ima tako dolgo življenjsko dobo kot projekcijska žarnica. Ker pri nadomestni žarnici dobite tudi nov filter lahko oba zamenjate hkrati brez potrebe po čiščenju filtra. Z uporabo novega Eco načina (Eco Mode) je življenjska doba žarnice podaljšana na 6000 ur, kar je dovolj za več let učinkovitih svetlih predstavitev.

Hitachi CP-TW3005 se ponaša tudi s priključkom za mikrofon, z vgrajenim 16 W zvočnikom za popestritev prezentacij z zvokom, z avdio priklopom za priklopitev zunanjega avdio sistema in z bogatim naborom vhodnih priključkov, med katerimi sta dva VGA in dva HDMI priključka. Z vgrajenim zvočnikom lahko projektor v načinu mirovanja deluje kot avdio sistem, ta funkcija prihrani stroške za nakup dodatne avdio opreme. Samodejni izklop projektorja po vnaprej določenem času omogoča funkcija samodejnega izklopa, ki prepreči nepotrebno porabo energije in hkrati podaljšuje življenjsko dobo projekcijske žarnice.

Projektor preprosto montirate s priloženim zidnim nosilcem, s priročno funkcijo Perfect Fit pa popolnoma poravnate robove projekcije. Priloženi sta tudi dve interaktivni pisali in program Starboard, ki je že kar dobro razširjen po slovenskih izobraževalnih ustanovah. Opcijsko pa je na voljo tudi enota Finger touch, ki omogoča uporabo interaktivnosti s prstom.

Na voljo je tudi opcijska brezžična povezava, vstavite brezžični USB adapter v USB vhod in prikazujte vsebine iz svojega PC-ja ali MAC-a preko aplikacije LiveViewer. Brezžična povezava omogoča tudi povezavo z mobilnimi napravami in tabličnimi računalniki z operacijskim sistemom iOS in Android preko brezplačne aplikacije Projector Quick Connection. Za še boljšo povezljivost lahko uporabite USB ali LAN priključek za prikazovanje vsebin iz računalnika preko USB ali LAN povezave s samodejnim zaznavanjem ločljivosti.

Hitachi CP-TW3005 je odličen interaktivni projektor za kratke razdalje, zaradi preproste namestitve, fleksibilnosti in interaktivne funkcije je idealna rešitev za poslovno in izobraževalno uporabo.

Projektorji Hitachi so zasnovani za preprosto uporabo in zahtevajo minimalno vzdrževanje. Dolga življenjska doba delov znatno podaljša življenjsko dobo projektorja in zmanjša stroške vzdrževanja.


Interaktivna funkcija:

Povežite projektor z računalnikom preko USB povezave ter upravljajte z vsemi računalniškimi programi na 60"-100" interaktivni površini. Kot uporabnik lahko z elektronskim pisalom ali s prstom (opcijsko) nadzirate programsko opremo, pišete, rišete in urejate dokumente. Kasneje lahko svoje delo preprosto shranite ali natisnete. Deluje na osnovi večprstne (multi-touch) tehnologije in prepoznava popularne kretnje z rokami za premikanje, povečevanje in pregledovanje strani.

Priložena je tudi programska oprema StarBoard v slovenskem jeziku, ki podpira različne operacijske sisteme, različne digitalne povezave, prepoznavo ročnih vnosov in neposreden dostop do interneta. Programska oprema je opremljena s prilagodljivo plavajočo orodno vrstico.

Programska oprema StarBoard omogoča tudi uvoz in izvoz različnih datotek vključno z Microsoft Office, PDF in multimedijskih datotek. Video vsebinam lahko dodate zapise in označbe ter tako dodate novo dimenzijo svojim uram in prezentacijam. Za še lažje deljenje vsebine interaktivna tabla podpira tudi IWB Common File format.

Priročno je tudi orodje za prepoznavanje pisave in oblik. S priloženim pisalom lahko zapišete besede ali narišete oblike in programska oprema bo prepoznala vaše vnose. Pišete in rišete lahko z miško na računalniškem zaslonu ali uporabite interaktivno pisalo. Orodje za prepoznavanje pisave in oblike bo spremenilo vaše oznake v tipkani izvod ali v predmet z brezhibnimi robovi.

Na orodno vrstico programske opreme lahko dodajate tudi zunanje datoteke in aplikacije, ki jih lahko shranite za nadaljnjo uporabo. Orodno vrstico lahko razširite ali strnete in prilagodite njeno višino in orientacijo glede na svoje želje. Lahko delate v celozaslonskem načinu ali dodate več menijskih opcij za boljšo dostopnost.

Z virtualnim tiskalnikom programske opreme StarBoard lahko prenesete katerokoli datoteko na zaslon table za pregled in označevanje z digitalnim črnilom. Funkcija tiskanja vam ponuja možnost urejanja in shranjevanja svojega dela v različnih formatih datotek, kot so JPEG, PDF ali PPT za popolno prilagodljivost.

 • Kategorija:
  interaktivni projektorji
 • Tehnologija:
  LCD
 • Svetilnost:
  3300 ANSI lumnov
 • Svetilnost (eko način):
  2244 ANSI lumnov
 • Osnovna ločljivost:
  1280 x 800 WXGA
 • Kontrast:
  10000 : 1
 • Format slike:
  16 : 10 (osnovni)
  4 : 3 in 16 : 9 (sekundarni)
 • Podprte ločljivosti:
  do UXGA (1600 x 1200)
 • Video standardi:
  NTSC
  PAL
  SECAM
  480i/p
  525i/p
  576i
  625i
  720p
  750p
  1080i/p
  1125i/p
 • Življenjska doba žarnice:
  do 4000 ur
 • Glasnost:
  36 dB
 • Glasnost (eko):
  29 dB
 • Objektiv:
  motoriziran fokus
 • Optični zoom:
  brez
 • Velikost slike:
  152,4-254 cm
 • Projekcijska razdalja:
  0,12-0,41 m
 • Projekcijsko razmerje:
  0,3 : 1
 • Trapezni popravek slike (V):
  da
 • Trapezni popravek slike (H):
  da
 • Pomik objektiva (V):
  ne
 • Pomik objektiva (H):
  ne
 • Zvok:
  16 W
 • Poraba energije:
  do 360 W
 • Vhodni priključki:
  2 x HDMI
  2 x 15-pin VGA
  1 x kompozitni video RCA
  1 x RCA (L/R)
  1 x Stereo Mini Jack
  1 x mikrofon
  1 x RJ-45
  1 x RS-232C
  3 x USB tip A (prez. brez PC-ja/brezžično/FT-01)
  1 x USB tip B (USB zaslon/miška)
 • Izhodni priključki:
  1 x 15-pin VGA
  1 x Stereo Mini Jack
 • Dimenzije projektorja:
  377 x 136 x 360 mm
 • Teža:
  4,5 kg
 • Garancija na projektor:
  3 leta
 • Garancija na žarnico:
  6 mesecev ali 1000 ur
 • Priloženo:
  napajalni kabel
  VGA kabel
  dalj. upravljalnik z baterijami
  pokrov za priključke
  CD z navodili
  CD z aplikacijami
  DVD s programsko opremo StarBoard
  2 x interaktivno pisalo
  stenski nosilec
  navodila za uporabo
 • Opcijski dodatki:
  glej specifikacije
Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005Hitachi CP-TW3005

Financiranje za pravne osebe GRENKE

Za pravne osebe je na voljo financiranje na obroke v vrednosti od 500 € navzgor. Možnost krovne pogodbe. Odobritev v roku 24 ur.

Plačilo na 24 obrokov Diners Club

Nudimo Vam plačilo na 24 obrokov s kartico Diners Club.

Popolna zaščita za vašo varnost

Podaljšajte garancijo naprave na 3 ali 5 let! Bodite brez skrbi pri uporabi svojega novega projektorja, zaslona ali druge naprave.

Brezplačna dostava

Nudimo brezplačno dostavo za skoraj vso opremo.
 

Sporočite kaj Vas zanima,

preko obrazca oddajte povpraševanje in sporočite kateri izdelek Vas zanima. Poslali Vam bomo ponudbo s podrobno specifikacijo, ki Vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah za nakup.

Obrazec:

Napaka pri vnosu podatkov.

Povpraševanje za izdelek: |

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

Sporočite kaj Vas zanima,

preko obrazca oddajte povpraševanje in sporočite kateri izdelek Vas zanima. Poslali Vam bomo ponudbo s podrobno specifikacijo, ki Vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah za nakup.

Obrazec:

Napaka pri vnosu podatkov.
Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.