Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?
Telefonska številka
+ 386 (0)1 620 77 25
BenQ

Projektor za izjemno kratke razdalje: BenQ MW855UST


BenQ MW855UST
BenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855UST
 • Kategorija:
  projektorji za izjemno kratke razdalje
 • Tehnologija:
  DLP
 • Svetilnost:
  3500 ANSI lumnov
 • Svetilnost (eko način):
  ni znano
Cena:
1.374,94
(1.127,00 € brez DDV)

Projektor BenQ MW855UST je DLP projektor za izjemno kratke razdalje z osnovno ločljivostjo WXGA (1280 x 800). Z odličnim kontrastnim razmerjem 10000 : 1 in s svetilnostjo 3500 ANSI lumnov zagotavlja izjemno projekcijo. Diagonalo slike 203 cm projicira iz oddaljenosti 43 cm od projekcijske površine, tako vam svetloba ne bo svetila v oči, projicirana slika pa bo popolnoma brez senc. Pomik objektiva nudi dodatno prilagodljivost za izvedbo morebitnih manjših popravkov pri montaži projektorja, kar je zelo priročno pri nameščanju projektorjev za izjemno kratke razdalje. Opcijsko je na voljo tudi interaktivnost PointWrite™ z interaktivnimi funkcijami QWrite.

Navdušil vas bo s tehnologijo BrilliantColor™, ki v povezavi s tehnologijo VIDI™ omogoča povečanje barvnih medtonov za doseganje boljše svetilnosti, kar ustvari bolj podrobno in ostro sliko, hkrati pa zagotavlja odlično barvno reprodukcijo z živimi in naravnimi barvami. Z vgrajeno funkcijo upravljanja barv 3D Color Management pa lahko vsako barvo posebej prilagodite svojim željam. Ponuja osupljivo celozaslonsko projekcijo s podrobno sliko ne glede na raven ambientalne svetlobe v prostoru.

BenQ MW855UST je 3D Ready projektor, z neverjetno DLP Link™ 3D tehnologijo omogoča odlične 3D efekte, ki jih lahko zasledite v 3D filmih. Izjemen DLP čip vsebuje milijone mikroskopskih ogledalc, ki delujejo tako hitro, da lahko projicirajo eno sliko za vsako oko ter s tem naredijo vašo 3D izkušnjo še bolj realistično. Izjemna 3D podpora vključuje tudi 3D via HDMI, ki omogoča predvajanje 3D vsebin iz 3D predvajalnikov, Blu-ray predvajalnikov, igričarskih konzol in računalnikov preko HDMI povezave. Opcijsko so na voljo tudi najnovejša 3D očala s tehnologijo DLP Link™, ki so zasnovana za gledanje 3D slike brez potrebe po dodatnem oddajniku. S 3D očali, 3D vsebino, primernim predvajalnikom ali računalnikom se pripravite na osupljivo doživetje s tem izjemnim projektorjem.

Odlikuje ga tehnologija HD Ready za prikaz HD vsebin, vodoravni in navpični trapezni popravek slike, navpični pomik objektiva, varnostne funkcije ter zasnova DLP brez filtra za uporabo skoraj brez vzdrževanja. Posebna hladilna tehnologija skrajša čas hlajenja za več kot 60 %, kar vam prihrani čas in zmanjšuje tveganje pregrevanja občutljivih notranjih komponent. Izjemno močna žarnica ima življenjsko dobo v varčevalnem načinu do 6000 ur, kar je dvakratna pričakovana doba povprečnih projekcijskih žarnic na trgu. To vsekakor zniža število menjav in zadržuje stroške vzdrževanja na minimumu. V načinu mirovanja ima projektor porabo energije manj kot 0,5 W, kar omogoča nižje stroške in podaljšano življenjsko dobo žarnice.

BenQ MW855UST se ponaša tudi z dvema vgrajenima 10 W zvočnikoma za popestritev prezentacij z zvokom, z avdio priklopom za priklopitev zunanjega avdio sistema ter z bogatim naborom vhodnih priključkov, med katerimi sta dva HDMI priključka in dva VGA priključka. Drugi HDMI priključek ponuja podporo za MHL (Mobile High-Definition Link) za povezavo s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki z operacijskim sistemom Android. S HDMI MHL povezljivostjo lahko delite svoje vsebine iz vaših Android naprav na velikem zaslonu, enostavno zrcalite podatke, fotografije in druge vsebine. Vaša naprava se med uporabo MHL povezave tudi polni, zato med predstavitvijo ne rabite skrbeti, da se baterija naprave izprazni.

Z vgrajenima zvočnikoma lahko projektor v načinu mirovanja uporabite kot avdio sistem, ta funkcija prihrani stroške za nakup dodatne avdio opreme. Samodejni izklop projektorja po 30 minutah brez zaznanega vira omogoča funkcija samodejnega izklopa, ki prepreči nepotrebno porabo energije in hkrati podaljšuje življenjsko dobo projekcijske žarnice. Funkcija takojšnjega zagona pa zagotavlja hiter ponoven vklop v primeru, da ste projektor izklopili po pomoti. Za varčevanje z energijo vam je na voljo način SmartEco, ki je zasnovan tako, da porablja le določen del moči žarnice, ki jo projektor potrebuje za kar najbolj kontrastno projekcijo. Ta način zagotavlja uporabniku najboljšo kakovost projekcije in hkrati zmanjša stroške lastništva s podaljševanjem življenjske dobe žarnice in z zmanjšano porabo energije.

Način Eco Blank omogoča uporabnikom, da med prezentacijo zatemnijo projekcijo, ko želijo za nekaj minut preusmeriti pozornost občinstva ali takrat ko projektor ni več v uporabi. Ko je ta način aktiviran, samodejno zatemni moč žarnice in s tem zmanjša skupne stroške porabe električne energije do kar 70 %.

Uporabniki se soočajo z izzivom, kako na kar najboljši način izkoristiti funkcionalnost projektorja in hkrati znižati stroške porabe energije. V pomoč vsem, da upoštevajo zelena načela okolju prijaznih izdelkov, je BenQ kot prva DLP znamka v sodelovanju s Philips Lightening vkomponirala tehnologijo ImageCare™ in tako razvila popolno rešitev – to je tehnologija SmartEco™. Ta izjemna okolju prijazna tehnologija prinaša nove načine delovanja projekcijske žarnice. Je intuitivna za uporabo hkrati pa zagotavlja izjemno svetilnost, osupljivo kakovost slike, maksimalno varčevanje z energijo ter optimizirano življenjsko dobo žarnice. Tehnologija SmartEco™ s spretnim prilagajanjem vira svetlobe zagotavlja najboljšo kakovost projekcije in hkrati zmanjša stroške lastništva s podaljševanjem življenjske dobe žarnice in z zmanjšano porabo energije.

Projektor boste preprosto namestili s priloženim stenskim nosilcem, namestitveno shemo in merilnim ravnilom, ki vam pomaga določiti najbolj primeren položaj projektorja za dosego najboljše slike za vašo učilnico.

Oznaka ecoFACTS zagotavlja okolju prijazen izdelek z neškodljivimi materiali in ekonomično embalažo. BenQ pri razvoju v skladu z zelenimi regulativami ne deluje samo pasivno, temveč tudi aktivno razvija okolju prijazne izdelke.

Projektor BenQ MW855UST je odličen projektor za kratke razdalje, ki vas bo navdušil s svojo funkcionalnostjo, zanesljivostjo in kompaktno zasnovo.


Opcijska interaktivnost PointWrite:

MW855UST ponuja možnost uporabe najnovejše tehnologije PointWrite, ki je odličen način za interakcijo večjega števila učencev hkrati. BenQ je interaktivno inovacijo skupaj z rešitvami na dotik združil s preprostostjo, popolnim nadzorom in možnostjo sodelovanja uporabnikov. Učitelji lahko zdaj vsako površino spremenijo v interaktivno tablo in vključijo do štiri učence hkrati, da medsebojno sodelujejo z uporabo PointWrite pisal. Tehnologija PointWrite ponuja preprosto namestitev in hitro kalibracijo, s hitrim odzivnim časom pa zagotavlja gladko izkušnjo pisanja brez zatikanja ali čakanja.

Funkcija BenQ Dual Screen učiteljem omogoča ustvarjanje realističnega učenja s povezovanjem dveh PointWrite interaktivnih projektorjev za projiciranje dveh spojenih zaslonov. To ustvari izjemno velik prostor za npr. učenje solarnega sistema, virtualnih ekskurzij po vsem svetu ali preprosto veliko platno za soustvarjanje.

BenQ Dual Screen:

 
 • Kategorija:
  projektorji za izjemno kratke razdalje
 • Tehnologija:
  DLP
 • Svetilnost:
  3500 ANSI lumnov
 • Svetilnost (eko način):
  ni znano
 • Osnovna ločljivost:
  1280 x 800 WXGA
 • Kontrast:
  10000 : 1
 • Format slike:
  16 : 10 (osnovni)
  4 : 3 in 16 : 9 (sekundarni)
 • Podprte ločljivosti:
  do UXGA (1600 x 1200)
 • Video standardi:
  NTSC
  PAL
  SECAM
  480i/p
  576i/p
  720p
  1080i/p
 • Življenjska doba žarnice:
  do 3000 ur
 • Glasnost:
  34 dB
 • Glasnost (eko):
  29 dB
 • Objektiv:
  ročni fokus
 • Optični zoom:
  brez
 • Velikost slike:
  203,2-254 cm
 • Projekcijska razdalja:
  0,28-0,46 m
 • Projekcijsko razmerje:
  0,35 : 1
 • Trapezni popravek slike (V):
  da
 • Trapezni popravek slike (H):
  da
 • Pomik objektiva (V):
  da
 • Pomik objektiva (H):
  ne
 • Zvok:
  2 x 10 W
 • Poraba energije:
  do 320 W
 • Vhodni priključki:
  2 x HDMI (MHL)
  2 x 15-pin VGA
  1 x kompozitni video RCA
  1 x S-Video
  1 x RCA (L/R)
  1 x Stereo Mini Jack
  1 x RS-232
  1 x USB tip A (napajanje za PT02)
  1 x USB tip B
  1 x mini USB tip B (interaktivna funkcija)
 • Izhodni priključki:
  1 x 15-pin VGA
  1 x Stereo Mini Jack
 • Dimenzije projektorja:
  373,3 x 287,5 x 201 mm
 • Teža:
  5 kg
 • Garancija na projektor:
  3 leta
 • Garancija na žarnico:
  12 mesecev ali 2000 ur
 • Priloženo:
  napajalni kabel
  VGA kabel
  dalj. upravljalnik z baterijami
  stenski nosilec
  CD z navodili
  navodila za hitro uporabo
 • Opcijski dodatki:
  glej specifikacije
 • Posebnosti:
  glej specifikacije
BenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855USTBenQ MW855UST

Financiranje za pravne osebe GRENKE

Za pravne osebe je na voljo financiranje na obroke v vrednosti od 500 € navzgor. Možnost krovne pogodbe. Odobritev v roku 24 ur.

Plačilo na 24 obrokov Diners Club

Nudimo Vam plačilo na 24 obrokov s kartico Diners Club.

Popolna zaščita za vašo varnost

Podaljšajte garancijo naprave na 3 ali 5 let! Bodite brez skrbi pri uporabi svojega novega projektorja, zaslona ali druge naprave.

Brezplačna dostava

Nudimo brezplačno dostavo za skoraj vso opremo.
 

Sporočite kaj Vas zanima,

preko obrazca oddajte povpraševanje in sporočite kateri izdelek Vas zanima. Poslali Vam bomo ponudbo s podrobno specifikacijo, ki Vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah za nakup.

Obrazec:

Napaka pri vnosu podatkov.

Povpraševanje za izdelek: |

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

Sporočite kaj Vas zanima,

preko obrazca oddajte povpraševanje in sporočite kateri izdelek Vas zanima. Poslali Vam bomo ponudbo s podrobno specifikacijo, ki Vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah za nakup.

Obrazec:

Napaka pri vnosu podatkov.
Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.