Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?
Telefonska številka
+ 386 (0)1 620 77 25
Canon

Profesionalni projektor: Canon XEED WUX6010


Canon XEED WUX6010
Canon XEED WUX6010Canon XEED WUX6010Canon XEED WUX6010
 • Kategorija:
  profesionalni projektorji
 • Tehnologija:
  LCOS
 • Svetilnost:
  6000 ANSI lumnov
 • Svetilnost (eko način):
  4660 ANSI lumnov
Cena:
4.099,81
(3.360,50 € brez DDV)

Canon XEED WUX6010 je profesionalni LCOS projektor z osnovno ločljivostjo WUXGA (1920 x 1200). S svetilnostjo 6000 ANSI lumnov zagotavlja svetlo sliko, kontrastno razmerje 2000 : 1 pa omogoča globoko črnino in žive barve. Opremljen je s tremi inovativnimi LCOS paneli, ki podpirajo 96 % razmik pikslov za brezhibno sliko. Izboljšan je s Canonovo optično tehnologijo AISYS (Aspectual Illumination System).

XEED WUX6010 prinaša resnično reprodukcijo vsebine iz 16 : 10 virov v visoki ločljivosti WUXGA. Izjemna podrobnost zagotavlja jasno vidno projekcijo tudi od daleč. V primerjavi z drugimi projektorji ločljivost projektorja XEED WUX6010 prikazuje večjo površino z ostro natančnostjo pri projicirani sliki. Ta model omogoča prikaz vsebine brez kompresiranja, zato je sposoben projicirati skoraj vse vsebine iz prenosnih in stacionarnih računalnikov na točkovni ravni brez ogrožanja kakovosti.

Tehnologija LCOS prinaša višje ločljivosti slike brez utripanja, hitrejši odziv slike v video vsebinah, gladko renderiranje tankih linij in brezhibno reprodukcijo fotografij. Dodatne prednosti so ostri prikaz majhnega besedila in jasnejše črne barve. XEED WUX6010 vključuje LCOS panele, ki prav tako ponujajo izboljšave v razmerju zaslonke. Tako prinaša natančnejši prikaz beline z izboljšano nevtralnostjo. Za primere, kjer so potrebna dolga obdobja neprekinjene projekcije, kot so nadzorne aplikacije in oglaševanje paneli ponujajo večjo vzdržljivost in zanesljivost zahvaljujoč odlični odpornosti odtisa statične slike.

Optični sistem Canon AISYS in 0,7” LCOS paneli zagotavljajo, da vaše občinstvo vidi odlično, brezhibno projekcijo tudi v zahtevnih prostorih, kot so konferenčne dvorane in razstavni centri. Projekcija formata 16 : 10 in visoko razmerje zaslonke zagotavljata svilnato sliko, zato je projektor primeren za profesionalno uporabo, kot so zahtevne prezentacije in druge natančne aplikacije.

Čista, visoko kontrastna barvna reprodukcija ustvarja sliko z izrazito globino in razsežnostjo, ki ponuja izjemno podroben teksturni prikaz. Barva ostane sveža, z izjemnim barvnim ravnotežjem, ki je odličen za predstavitev zelo kakovostnih vsebin. Najboljše od vsega je, da ta izjemnost prihaja z izjemno eco učinkovitostjo.

Canon prinaša sposobnost tehnologije LCOS na višjo raven z združevanjem tehnologije s svojo izboljšano četrto generacijo optičnega pogona AISYS. Patentirali so optično svetlobno tehnologijo, ki dosega visoko svetilnost in kontrast v zelo majhnem odtisu. AISYS ima tri komponente: svetilni sistem; ločevanje barv - sistem rekombinacije barv in LCOS panele. Le Canonova napredna in inovativna tehnologija AISYS dosega pravo razmerje kontrasta, svetilnosti in kompaktnosti za povečanje učinkovitosti tehnologije LCOS. Svetlejše in bolj pristne barve zagotavljata AC lamp system in optični sistem AISYS. Barve na zaslonu so bolj globinske in realistične v zahvalo čistosti rdeče in zelene barve v primerjavi z običajnimi DC žarnicami. Poleg tega se ta sistem žarnice ponaša tudi s podaljšano obratovalno dobo do 3000 ur v varčevalnem načinu.

Projektor XEED WUX6010 vključuje vrsto pametnih funkcij za prikaz natančne in jasne projekcije. Funkcije vključujejo napredne tehnologije za boljše razmerje beline, izboljšano zanesljivost, večjo vzdržljivost in impresivno energetsko učinkovitost. Prav tako podpira napredna barvna orodja vključno s 6-axis Color Adjustment, Color Correction IC in 3D Color LUT. Ta barvna orodja zagotavljajo visoko barvno reprodukcijo in uporabniku prijazen nadzor. Konvencionalni sistemi za prilagoditev barv običajno pri nastavitvi ene barve povzročijo premik nastavitve tudi pri drugi barvi, kar pogosto povzroči neravnovesje barv v projekciji. XEED WUX6010 omogoča natančno barvno korekcijo.

Grafični uporabniški vmesnik, ki je preprost za uporabo, vam omogoča, da prilagodite svojo paleto barv za prikaz take slike, ki jo želite za svoje občinstvo. Funkcija 6-Axis Color Adjustment omogoča prilagajanje odtenka, nasičenosti in svetlosti vsake primarne ali sekundarne barve. Ta visoka stopnja nadzora omogoča, da se vsaka slika prikaže natančno tako, kot je bilo predvideno. Za optimalno kakovost projicirane slike Canon XEED WUX6010 ponuja izbiro osmih prednastavljenih barvnih načinov za prikaz vsebine, izbrano glede na tip vhodnega signala. Človeški spomin je najbolj občutljiv na premike v kožnih odtenkih barv in odtenkih barv, ki jih najdemo v naravi, kot so modra in zelena. Funkcija pomnilnika barvne korekcije Memory Color Correction naredi slike bolj privlačne z izvajanjem samodejnih popravkov, da se kožni odtenek premakne bližje standardnim definicijam hkrati pa se poveča nebeško modra in živahna zelena barva.

Na voljo je tudi napredna funkcija Ambient Light, ki se lahko uporablja kot pomoč pri projiciranju v različnih ambientalnih svetlobnih pogojih ter pri različnih jakostih ambientalne svetlobe. To je koristno za učitelje, ki predavajo v učilnicah in fotografe, ki kažejo svoje delo v muzeju, galeriji ali na seminarju. Funkcija ambientalne svetlobe je na voljo v načinih Photo/sRGB, Video in Cinema. Ko projicirate video vsebine v visoki ambientalni svetlobi, projektor XEED WUX6010 s funkcijo Dynamic Gamma samodejno poveča raven svetlih površin in zniža raven temnih površin, tako da so lahko podrobnosti senc bolj jasno vidne.

Poleg že omenjenega Canon XEED WUX6010 ponuja tudi funkcionalnost HDBaseT, ki poveča fleksibilnost pri namestitvi v stalnih inštalacijah ali nadgradnji obstoječih inštalacij. Z opcijskimi HDBasetT oddajniki projektor WUX6010 sprejema digitalne, analogne in kontrolne signale preko enega samega UTP CAT5e kabla dolžine do kar 100 m. Na voljo je tudi zelo kakovostna WiFi povezava za brezžično povezovanje z več računalniki ter možnost prezentacije brez PC-ja.

Profesionalni projektorji potrebujejo izjemno natančne objektive in XEED WUX6010 ponuja tako kakovost kot prilagodljivost, ki ju zahtevate. Canonova tehnologija objektivov ponuja zanesljivost in vrhunsko definicijo slike z najboljšo svetilnostjo. Napredna namestitev ponuja 1,5 piksla natančnosti, s čimer zagotavlja najboljši prikaz slike, kar je bistvenega pomena za različne profesionalne namestitve, kot so 3D projekcije, nalaganje enega na drugega, spojene projekcije in projiciranje na ukrivljene površine.

Pet opcijskih visoko natančnih objektivov, vključno s standardnim objektivom z 1,5 x zoomom, širokokotnim objektivom z 1,7 x zoomom in ozkokotnim objektivom z 1,95 x zoomom fleksibilno ohranjajo kakovost slike tudi v večjih prostorih. Zmožnost motoriziranega pomika objektiva vseh štirih objektivov zagotavlja najvišjo prilagodljivost v različnih situacijah in namestitvah.

Canon XEED WUX6010 ponuja široko izbiro možnosti povezovanja, ki so primerne za poslovna, izobraževalna in javna okolja. Podpira razmerje 16 : 10, ki omogoča prikazovanje posnetkov iz prenosnih in namiznih računalnikov ter Blu-ray predvajalnikov in drugih HD virov. XEED WUX6010 je opremljen tudi s HDMI priklopom, ki podpira 1080p signale, s pretočnostjo 10,2 GB/s tako zagotavlja zanesljivo povezavo za vse napredne aplikacije. DVI-I priključek zagotavlja zmogljivo digitalno povezavo med projektorjem in vhodnimi viri. Izogiba se koraku pretvorbe signala iz analognih priključkov in s tem ohranja celovitost visokega signala. To se kaže v jasnejši sliki brez utripanja, zamegljenih linij, brez ghostinga ali težav z obarvanjem. Terminal sprejema tudi analogni signal s prenosnega računalnika ali naprave z VGA priklopom. Vgrajen je mrežni vmesnik (RJ-45), ki omogoča centraliziran nadzor in spremljanje več projekcijskih enot iz omrežnega računalnika, kontrola projektorja je možna tudi preko RS-232 priklopa. Infrardeči senzorji, ki so nameščeni spredaj in zadaj vam omogočajo nadzor nad projektorjem z brezžičnim daljinskim upravljalnikom iz sprednje ali zadnje strani, če namestitev to omogoča. V nasprotnem primeru lahko uporabite žično povezavo z daljinskim upravljalnikom.

Za uporabo v medicini je na voljo model XEED WUX6010 Medical, ki ponuja simulacijski način DICOM, ta omogoča gledanje enobarvnih digitalnih rentgenskih posnetkov in posnetkov magnetne resonance z natančnim renderiranjem sivih odtenkov v neverjetni podrobnosti. Ta poseben način zagotavlja natančnost in doslednost in je idealen za izobraževanja v medicini.

Profesionalni projektor Canon XEED WUX6010 je svetel projektor, ki omogoča enostavno fiksno namestitev, s številnimi funkcijami in z velikim naborom opcijskih objektivov. Vključuje tehnologiji LCOS in AISYS za doseganje kakovostne projekcije z odlično svetilnostjo, natančno barvno reprodukcijo in neprimerljivo podrobnostjo. Idealen je za podjetja, izobraževalne ustanove, profesionalce in posameznike, ki želijo kakovosten prikaz svetlih, podrobnih in kontrastnih vsebin.

 • Kategorija:
  profesionalni projektorji
 • Tehnologija:
  LCOS
 • Svetilnost:
  6000 ANSI lumnov
 • Svetilnost (eko način):
  4660 ANSI lumnov
 • Osnovna ločljivost:
  1920 x 1200 WUXGA
 • Kontrast:
  2000 : 1
 • Format slike:
  16 : 10 (osnovni)
  4 : 3 in 16 : 9 (sekundarni)
 • Podprte ločljivosti:
  do WUXGA (1920 x 1200)
 • Video standardi:
  NTSC
  PAL
  SECAM
  480i/p
  576i/p
  720p
  1080i/p
 • Življenjska doba žarnice:
  do 3000 ur
 • Glasnost:
  40 dB
 • Glasnost (eko):
  36 dB
 • Objektiv:
  dobava brez objektiva
 • Optični zoom:
  glede na objektiv
 • Velikost slike:
  101,6-1524 cm
 • Projekcijska razdalja:
  1,3-29 m
 • Projekcijsko razmerje:
  glede na objektiv
 • Trapezni popravek slike (V):
  da
 • Trapezni popravek slike (H):
  da
 • Pomik objektiva (V):
  da
 • Pomik objektiva (H):
  da
 • Zvok:
  5 W
 • Poraba energije:
  do 465 W
 • Vhodni priključki:
  1 x DVI-I
  1 x HDMI
  1 x 15-pin VGA
  2 x Stereo Mini Jack
  1 x RS-232
  1 x RJ-45 (HDBaseT)
  1 x RJ-45
  1 x USB tip A
  1 x Stereo Mini Jack (žična povezava z dalj. upravljalnikom)
 • Izhodni priključki:
  1 x Stereo Mini Jack
 • Dimenzije projektorja:
  380 x 170 x 430 mm
 • Teža:
  8,5 kg
 • Garancija na projektor:
  3 leta
 • Garancija na žarnico:
  3 leta
 • Priloženo:
  glej specifikacije
 • Opcijski dodatki:
  glej specifikacije
 • Opcijski objektivi:
  RS-IL03WF fiksen širokokotni (0,80 : 1)
  RS-IL01ST standardni (1,49-2,24 : 1)
  RS-IL02LZ ozkokotni (2,19-3,74 : 1)
  RS-IL04UL ultra ozkokotni (3,55-6,94 : 1)
  RS-IL05WZ širokokotni (1,00-1,50 : 1)
 • Posebnosti:
  glej specifikacije
Canon XEED WUX6010Canon XEED WUX6010Canon XEED WUX6010Canon XEED WUX6010Canon XEED WUX6010Canon XEED WUX6010Canon XEED WUX6010

Financiranje za pravne osebe GRENKE

Za pravne osebe je na voljo financiranje na obroke v vrednosti od 500 € navzgor. Možnost krovne pogodbe. Odobritev v roku 24 ur.

Plačilo na 24 obrokov Diners Club

Nudimo Vam plačilo na 24 obrokov s kartico Diners Club.

Popolna zaščita za vašo varnost

Podaljšajte garancijo naprave na 3 ali 5 let! Bodite brez skrbi pri uporabi svojega novega projektorja, zaslona ali druge naprave.

Brezplačna dostava

Nudimo brezplačno dostavo za skoraj vso opremo.
 

Sporočite kaj Vas zanima,

preko obrazca oddajte povpraševanje in sporočite kateri izdelek Vas zanima. Poslali Vam bomo ponudbo s podrobno specifikacijo, ki Vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah za nakup.

Obrazec:

Napaka pri vnosu podatkov.

Povpraševanje za izdelek: |

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

Sporočite kaj Vas zanima,

preko obrazca oddajte povpraševanje in sporočite kateri izdelek Vas zanima. Poslali Vam bomo ponudbo s podrobno specifikacijo, ki Vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah za nakup.

Obrazec:

Napaka pri vnosu podatkov.
Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.